Mænd uanset hvor du tager uret hen, så sørg til, på der er masser af sollys

Og hvilket godt valg det var. Denne mat sorte rem tilspidser fra 20 til 16 mm, og den er blød og behagelig på håndleddet. Til ikke at nævne, det tilføjer et uventet og overraskende moderigtigt touch til det gennemprøvede Moonwatch-koncept. på sætte et nålespænde i matchende ædelmetal på denne gummirem kunne have fungeret, men Omega superklone ure engros valgte en Måneskin guld foldespænde i stedet. Det føles og ser meget luksuriøst ud og mere passende end et spænde med nåle ville gøre. Ja, det er lidt skandaløst at sige, at dette €30.000 bedste Omega replika-ure er mit yndlingsvalg til sommeren. Men det ville se så godt ud, når det kombineres med en tidlig morgen cappuccino på en terrasse i Positano. Og det ville heller ikke se dårligt ud med din arm hvilende på døren til en Lancia Flaminia cabriolet fra 1961, mens du krydser gennem Toscana. Hej, det er et (dag)drømmeur, så jeg kan få en kop kaffe i min drømmedestination eller mens jeg sidder ved rattet i en drømmebil.

Mænd uanset hvor du tager uret hen, så sørg til, på der er masser af sollys. Det forvandler den bløde, vintage-lignende nuance af Måneskin Guld til en varmere farvetone. Det er ikke så stærkt som gult guld og ikke så fed som rosa guld, men det er stilfuldt og luksuriøst på en blød måde. på se sollyset prelle af den polerede og børstede urkasse varmer bestemt det urelskende hjerte. Jeg vil ikke tage uret med til stranden eller en dukkert, selvom det er 50 m vandtæt. Jeg vil ikke have, at kopi rolex sand skal ødelægge sagen. Og selvom jeg valgte de perfekte Omega falske ure med mit hjerte, vil jeg selv i denne fantasy-artikel også forsøge at bruge mit hoved til at forhindre, at uret mister sin glans på grund af skarpe sandkorn. Sand, der roder din sandwich til, er én ting, men sandridsning af dit guldur er en helt anden sag. Hvad jeg dog vil gøre, er at have en negroni omkring klokken 5, tage Solskin Måneskin guld af og nyde et nærmere kig på Co-Axial Master Chronometer kaliber 3861, der er synlig gennem safirkassens bagside. Det rhodinerede urværk med manuel vind har fået en speciel luksusfinish, der passer til de øverste lag af Speedmaster-kollektionen. Den kører også ved 21.600 vph, har 26 juveler og leverer 50 timers strømreserve, bare hvis du skulle undre dig.


replika ure, kopi rolex, kopi ure, replika rolex, kopi rolex ure, replika breitling, replika omega, replika cartier, kopi rolex submariner